Kjestan (Ex-Anderlecht): “Met Lukaku gesproken, extreem teleurgesteld in Vanzeir”

Kjestan (Ex-Anderlecht): “Met Lukaku gesproken, extreem teleurgesteld in Vanzeir”

16-04-2023 14:30
59

Vanzeir ligt al langere tijd flink onder vuur voor zijn racistische uiting in de wedstrijd tussen de New York Red Bulls en de San Jose Earthquakes. Ex-Anderlecht-speler Sacha Kjestan heeft zich uitgesproken over de kwestie. Kjestan vertelt dat hij met Romelu Lukaku heeft gesproken en deelt wat de spits van de Rode Duivels hier van vindt.

In zowel de VS als in België blijft de situatie rond Vanzeir de gemoederen bezig houden. Kjestan vertelt over hoe dit nieuws bij Lukaku binnen kwam. “Lukaku wil een gesprek bij de Rode Duivels over deze zaak, Lukaku was extreem teleurgesteld in Vanzeir”, vertelt Kjestan bij MLS 360 countdown.

Kjestan vertelt verder over het gesprek wat hij voerde met zijn ex-ploegmaat bij Anderlecht. “Lukaku zei me dat als hij een ploegmaat zou hebben die zo’n fout zou maken, hij hem niet meer in de kleedkamer zou willen”, vertelt Kjestan.

Vanzeir heeft een wedstrijd gespeeld namens de Rode Duivels. Vanzeir heeft zich bewezen bij Union SG en op die manier een transfer verdiend naar de New York Red Bulls. Wanneer Vanzeir zijn schorsing erop zit en hij het net weer gaat vinden dan is het niet onmogelijk dat hij terug zal keren bij de Rode Duivels.