'Gerommel bij Bayern: tweetal raakt slaags in kleedkamer na nederlaag tegen City'

'Gerommel bij Bayern: tweetal raakt slaags in kleedkamer na nederlaag tegen City'

12-04-2023 18:00
11

Sadio Mané en Leroy Sané hebben het woensdagavond met elkaar aan de stok gekregen, meldt BILD. Aanleiding voor de ruzie was een meningsverschil op het veld, tijdens de Champions League-kwartfinale tegen Manchester City (3-0).

Het rommelt bij Der Rekordmeister. Het Duitse medium pakt groot uit en kopt met 'klappen in de Bayern-kleedkamer'. De gemoederen tussen Mané en Sané zouden zo hoog zijn opgelopen, dat de twee slaags raakten. De Senegalees was naar verluidt niet te spreken hoe hij binnen de lijnen werd toegesproken door zijn ploeggenoot. In de kleedkamer haalde Mané uit en raakte hij Sané op de lip, klinkt het.

De kemphanen moesten uit elkaar worden gehaald door teamgenoten en Sané is uit de kleedkamer gestuurd, om ervoor te zorgen dat het niet nog verder uit de hand liep. Ooggetuigen melden aan BILD dat aan het gezicht van Sané te zien was dat hij toegetakeld was. Het medium heeft Bayern om een reactie gevraagd, maar deze bleef uit. Der Rekordmeister wilde ook niet ingaan op mogelijke consequenties.

Bayern verloor woensdagavond met ruime cijfers in Manchester. Op 19 april is de return in Duitsland.