'Bijzonder incident vindt plaats bij Juve: Paredes barst los in open training'

'Bijzonder incident vindt plaats bij Juve: Paredes barst los in open training'

11-04-2023 13:13
3

Leandro Paredes had het op de training van maandagochtend aan de stok met Juventus-coach Massimilano Allegri. De Argentijnse middenvelder was gefrustreerd vanwege zijn gebrek aan speelminuten in Turijn en verliet het trainingscentrum vroegtijdig, meldt La Gazzetta dello Sport.

De spanning tussen Allegri en Paredes liep naar verluidt flink op tijdens de open training richting het aankomende Europa League-duel. De Argentijn stormde de kleedkamer in en werd een paar minuten later woedend op zijn coach. Naast de driehonderd supporters die aanwezig waren, zag een groot deel van de Juventus-selectie hoe de middenvelder zijn frustratie uitte over zijn gebrek aan speeltijd. Paredes was later op de dag niet bij de lunch met de rest van de selectie en de stafleden.

Allegri geeft de voorkeur aan andere spelers boven Paredes, die uitgeleend wordt door Paris Saint-Germain. Omdat Juventus uit de Champions League is geknikkerd, zijn ze niet verplicht om de huurling definitief over te nemen van de Parijzenaren. De 21-jarige Enzo Barrenechea krijgt steeds vaker de voorkeur boven zijn Argentijnse concurrent, die zichzelf niet in the picture speelt met het conflict van maandagochtend. De WK-winnaar heeft nog maar 170 minuten gespeeld sinds februari.