KV Kortrijk en KAS Eupen spelen gelijk, Zulte-Waregem en KV Oostende nog niet dood

08-04-2023 17:51
4

KV Kortrijk en KAS Eupen speelden zaterdag 0-0 gelijk. Door dat gelijkspel zijn Zulte-Waregem en KV Oostende nog niet uitgeteld. Langs de andere kant zijn ook KV Kortrijk en KAS Eupen nog niet zeker van het behoud.

Eupen kon met winst Zulte-Waregem alvast uittellen voor het behoud. Het begon dan ook het best aan de wedstrijd. Uit enkele kansen kwam er echter geen doelpunt, mede door een ingreep van de VAR.

Aan de andere kant kon KV Kortrijk enkele keer dreigen vanop stilstaande fases, maar tot concrete kansen kwamen beide ploegen nog niet in de eerste helft.

Ook in de tweede helft nam Eupen grotendeels het initiatief. Dirigent Peeters leek te scoren, maar Vandenberghe hield een vrije trap uit doel. Aan de andere kan had Messaoudi dan de beste kans. Hij trof het doelhout.

Verder dan die kans kwamen beide ploegen niet meer. Zulte-Waregem en KV Oostende nog niet uitgeteld. KV Kortrijk en KAS Eupen zijn nog niet zeker van het behoud.