Publiekslieveling Dejaegere kan Toulouse verlaten: "Al aanbiedingen gekregen"

Publiekslieveling Dejaegere kan Toulouse verlaten: "Al aanbiedingen gekregen"

6 april om 20:03

Brecht Dejaegere besloot om in 2020 ons land te verlaten en naar de Franse tweedeklasser Toulouse FC te trekken. Met die ploeg promoveerde hij naar de Ligue 1 en werd hij zelfs aanvoerder van de club. Al is het nog niet onzeker of dat ook volgend seizoen nog zo zal zijn.

Ook in de Ligue 1 is Dejaegere een basispion bij Toulouse en staat hij met de club in de middenmoot van de Ligue 1. Daarnaast kan de middenvelder ook de stap naar de finale van de Coupe de France zetten. Een goed seizoen dus voor Dejaegere, al weet hij nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen.

Dejaegere heeft namelijk een aflopend contract, dat nog steeds niet is verlengd. De supporters zien hem graag blijven, maar de middenvelder heeft nog geen beslissing genomen. "De gesprekken lopen. Bekerwinst of geen bekerwinst zal niets aan mijn beslissing veranderen", geeft Dejaegere aan op de website van de Ligue 1.

Toulouse is namelijk niet de enige ploeg die interesse toont. Zo kan de voormalige speler van KAA Gent en KV Kortrijk op flink wat interesse rekenen. "Ik heb al aanbiedingen gekregen van andere clubs, maar ik focus me liever eerst op het einde van het seizoen", besluit hij.