Boffin kon terug naar België: Ik was zelfs bijna rond met AA Gent

Boffin kon terug naar België: "Ik was zelfs bijna rond met AA Gent"

05-04-2023 07:44 Laatste update: 08:00
1

Ruud Boffin zette eind vorig jaar een punt achter zijn voetbalcarrière. Hij kiest ervoor om meer bij zijn gezin te zijn. Bij Het Belang Van Limburg geeft de Belgische doelman aan dat hij vorige zomer bijna rond was met KAA Gent

Boffin speelde al sinds 2017 bij Antalyaspor in Turkije, maar had volgens de geruchten nog een Belgische aanbieding op zak. "Vorig seizoen liep mijn contract in Antalya af. Ik was zelfs bijna rond met AA Gent. Na lang beraad met mijn gezin had ik toch besloten om langer te blijven, maar op het einde begon de afstand meer en meer te wegen. Dan kap ik er liever meteen mee."

Boffin heeft zo nooit in België gespeeld, al waren er ook eerder al kansen. "Het was altijd in de winterstop dat er Belgische clubs hun licht opstaken. Wie? Standard en Antwerp. De voorzitter van Antalyaspor had mij graag, maar tijdens de winter mocht ik nooit vertrekken. Hij weigerde ooit zelfs een Arabisch bod van drie miljoen euro."

Boffin weet overigens nog niet of hij volledig stopt met voetballen. Er zijn namelijk aanbiedingen uit de lagere reeksen.