'KRC Genk richt het vizier op KVC Westerlo-basispion Reynolds'

'KRC Genk richt het vizier op KVC Westerlo-basispion Reynolds'

29-03-2023 23:00
3

KRC Genk is bezig aan een sterk seizoen en doet volop mee voor de titel. Door die sterke prestaties hebben heel wat sterkhouders zich echter in de kijker gespeeld. Genk wil al anticiperen op een vertrek en speurt naar mogelijke vervangers.

Zo kan Genk dit seizoen rekenen op een sterke Angelo Preciado, maar vooral een heel goede Daniel Munoz op de rechtsachter. Beide spelers lijken bezig aan hun laatste maanden bij de club en Genk zoekt al naar een opvolger. In die zoektocht is men uitgekomen bij Bryan Reynolds, valt te lezen in de Italiaanse pers.

De Amerikaanse rechtsachter wordt momenteel door AS Roma verhuurd aan KVC Westerlo, waar hij een sterk seizoen achter de rug heeft. Westerlo wil de verdediger graag definitief inlijven, maar dreigt te duur te zijn. Daar hoopt Genk van te kunnen profiteren door Reynolds komende zomer in huis te halen.

Met één doelpunt en vijf assists in 26 partijen mag Reynolds alvast terugblikken op een goed seizoen bij Westerlo. Toch heeft de 21-jarige verdediger geen toekomst bij AS Roma, dat naar verluidt een som tussen de vijf en zeven miljoen euro verlangt voor Reynolds.