Van der Elst kritisch op Club Brugge: “Buchanan en Noa Lang scoren amper”

Van der Elst kritisch op Club Brugge: “Buchanan en Noa Lang scoren amper”

29 maart - 15:30
5

Frany van der Elst denkt dat KAA Gent de laatste ploeg is die aansluit bij de Champions’ Play-Offs. De eerste drie zijn natuurlijk KRC Genk, Union SG en Royal Antwerp FC. De vierde plek is nog dringen geblazen en het zijn vooral Gent en Club Brugge die nog aanspraak maken het laatste ticket. Van der Elst uit zich hard over de kansen van Club Brugge.

Van der Elst gaf aan dat hij Gent als de absolute favoriet ziet, maar uit zich vooral ook kritisch op concurrent Club Brugge. Volgens de oud-voetballer maakt Club Brugge weinig kans. “Club voetbalt niet goed genoeg en scoort ook niet makkelijk. Van wie zouden de doelpunten nu komen? Flankspelers Tajon Buchanan en Noa Lang scoren amper, spitsen Ferran Jutgla en Roman Yaremchuk zitten niet goed in vorm”, vertelt Van der Elst aan Het Belang van Limburg.

Van der Elst gaat verder over Club Brugge, Van der Elst gelooft niet dat Club Brugge 12 op 12 gaat halen in de laatste fase voor de Play-Offs. De oud-voetballer ziet te weinig scorend vermogen en ook geen solide defensie. “Als je dan ook achterin de nul niet kan houden, zie ik niet hoe Club bij de eerste vier kan eindigen”, besluit Van der Elst.

Club Brugge neemt nu de vijfde plaats in van de Jupiler Pro League, met nog vier wedstrijden te spelen zal het Gent voorbij moeten om de vierde plek in te nemen. Gent heeft twee punten meer dan Club Brugge na 30 gespeelde wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s