Niet alleen slecht nieuws bij Anderlecht, Delcroix maakt wederoptreden

Niet alleen slecht nieuws bij Anderlecht, Delcroix maakt wederoptreden

23 maart - 16:14
5

De voorbije week zat het even niet mee bij RSC Anderlecht qua blessures en ziektes. Toch valt er nu in Brussel ook goed nieuws te rapen uit de ziekenboeg met dank aan Hannes Delcroix.

In het begin van dit jaar ging het mis voor Delcroix. Op training viel de centrale verdediger geblesseerd uit. Anderlecht deelde toen mee dat Delcroix een tijdje aan de kant zou staan vanwege een knieblessure.

Woensdag nam Anderlecht het in een oefenwedstrijd op tegen PSV. Zonder heel wat sterkhouders verloor paars-wit met 2-0. Toch viel er ook goed nieuws te rapen tegen de Nederlanders. Delcroix maakte immers weer minuten.

Op 26 december van vorig jaar speelde Delcroix tot nu toe de laatste keer mee in een competitiematch van Anderlecht. Verwacht wordt dat Brian Riemer terug op zijn centrale verdediger kan rekenen wanneer Anderlecht hervat na de interlandbreak. Op 2 april trekt Anderlecht richting Eupen.

Afwezigen bij Anderlecht
Tijdens de match tegen KV Kortrijk viel Yari Verschaeren geblesseerd uit. De nummer tien van paars-wit staat acht maanden aan de kant. Ook Islam Slimani ligt in de lappenmand. Het is nog niet zeker of hij speelklaar raakt voor het duel tegen KAS Eupen. Bart Verbruggen verliet dan weer ziek het Nederlandse elftal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie