Yaremchuk overladen met kritiek: 'Zijn contract ontbinden bij Club Brugge'

Yaremchuk overladen met kritiek: 'Zijn contract ontbinden bij Club Brugge'

19 maart - 13:22
18

Ook tegen KV Kortrijk is Club Brugge er niet in geslaagd om punten te sprokkelen en ging het met 1-0 onderuit tegen de Kerels. Blauw-Zwart kreeg nochtans kansen goed om tot scoren te komen, maar miste flink wat efficiëntie. Achteraf was onder andere Roman Yaremchuk de gebeten hond.

Club Brugge had meer dan genoeg mogelijkheden om tot scoren te komen, maar zag onder andere Tajon Buchanan, Mats Rits en Hans Vanaken goede mogelijkheden missen. De grootste kans was echter voor Yaremchuk, die na een knappe actie van Noa Lang moest scoren. Hij miste echter onbegrijpelijk.

De Oekraïnse recordaanwinst, die dit seizoen helemaal nog niet kon overtuigen, kreeg ook na de partij opnieuw bakken kritiek. Bij Het Laatste Nieuws viel te lezen dat de meegereisde Club-supporters Yaremchuk hadden uitgefloten, terwijl Het Nieuwsblad ook streng was voor de spits. 'Zwakke invalbeurt. Hoe kon hij (alweer) voor een open doel missen', vroeg men zich af.

Gebrek aan vertrouwen
Bij Eleven Sports twijfelde Wesley Sonck of Yaremchuk nog zal kunnen terugkeren bij Club Brugge na een enorm slechte start in Blauw-Zwarte kleuren. . "Ik heb het ook meegemaakt: dit soort kansen kan je eens een keer missen. Maar bij hem gebeurt het regelmatig. Je ziet gewoon dat hij vertrouwen mist bij het afwerken", gaf hij aan.

En ook op social media lijken de supporters van Club Brugge in Yaremchuk helemaal verloren te zijn. Op Twitter vroegen heel wat fans om zijn vertrek bij Blauw-Zwart en klinkt de roep om de jeugd (meer bepaald Romeo Vermant) steeds luider.