KV Oostende slikt opnieuw een nederlaag: Zwaar om te verduren

KV Oostende slikt opnieuw een nederlaag: "Zwaar om te verduren"

19 maart - 11:00
4

KV Oostende heeft thuis met 1-2 verloren van Westerlo. Sieben Dewaele beseft dat er veel meer in zat, maar de kustploeg was niet efficiënt genoeg. 

"Dit is heel zuur. We hebben heel de wedstrijd niet ondergelegen en dan krijgen we in de laatste seconden nog die goal tegen", aldus Dewaele bij Sporza"Ook de manier waarop. Het is een beetje de omgekeerde wereld van vorige week, toen wij euforisch waren na de late gelijkmaker. Dit is heel zwaar om te verduren."

In het spel was KV Oostende zeker niet slecht. "We hebben redelijk wat kansen afgedwongen, maar het was telkens net niet. We wilden echt voor die drie punten gaan, want we hebben die echt nodig. Nu moeten we tijdens de interlandbreak onze hoofdjes leegmaken en zorgen dat we er opnieuw staan tegen Standard. Met de steun van de fans kunnen we iets moois neerzetten, ook al is Standard een sterke ploeg."

KV Oostende hangt met nog vier wedstrijden te gaan op een voorlaatste plaats. Het moet nu vooral hopen dat nummer vijftien Eupen zondag niets pakt tegen KAA Gent.