Courtois springt in de bres voor Eden Hazard: “Hij trainde erg hard

Courtois springt in de bres voor Eden Hazard: “Hij trainde erg hard"

16-03-2023 09:45
9

Thibaut Courtois hield de nul tegen Liverpool in de Champions League. Real Madrid won met 1-0 en Eden Hazard kwam weer niet van de bank. De doelman springt in de bres voor zijn landgenoot.

Volgens Courtois is Hazard hard aan het trainen. “Toen Hazard na het WK terug aansloot bij de kern, trainde hij erg hard en wachtte hij op zijn kans omdat Vinicius Jr. en Rodrygo (twee concurrenten voor Hazard bij Real, red.) er nog niet bij waren”, zegt Courtois aan Spaanse media.

Toch krijgt Hazard geen kansen onder Ancelotti. “Maar zijn kans kwam niet waardoor hij de moed een beetje liet zakken. Al is hij altijd tegenover iedereen respectvol gebleven. Hij is in orde en kan spelen. Het was zijn droom om voor Real Madrid te kunnen spelen", citeert Het Nieuwsblad.

🗣️ Courtois: “When Hazard returned from World Cup, he trained very well & was waiting for an opportunity because the Brazilians were not there. The opportunity didn’t come & he lowered his head a bit. He has never disrespected anyone.” @miguelitocope #rmalive