Union-fans trekken niet naar stadion van Anderlecht: Steun die beslissing niet

Union-fans trekken niet naar stadion van Anderlecht: "Steun die beslissing niet"

15 maart - 17:45
26

Union SG staat donderdag in de 1/8e finales van de Europa League tegenover Union Berlin. Een partij die in het Lotto Park wordt gespeeld en mogelijk ook niet voor een vol huis. De fans van Union zitten namelijk liever niet in het stadion van de Brusselse rivaal, tot de grote teleurstelling van coach Karel Geraerts.

Eerder raakte bekend dat Union de partij tegen Union Berlin moet afwerken in het Lotto Park. Niet naar de zin van een deel van de achterban, die heeft besloten om niet af te zakken naar de arena van RSC Anderlecht. "Leuk is het niet, maar we nemen het zoals het komt", zucht coach Geraerts bij Sporza.

Union kan ook alle steun gebruiken na de 3-3 in de heenwedstrijd. Maar dat zal mogelijk dus niet in een vol huis zijn. "Ik heb alle begrip voor de supporters, maar steun de beslissing van sommige groepen om weg te blijven niet", geeft Geraerts aan.

De trainer is nochtans blij dat er überhaupt gevoetbald kan worden. En ook dicht bij huis. "En we moeten ook eerlijk zijn: het is een mooi stadion en een goed veld in Anderlecht. Uiteindelijk wordt het 11 tegen 11 morgen en al de rest is bijzaak."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s