Geïrriteerde Dost (Ex-Club Brugge): Precies waar we van af moeten hier

Geïrriteerde Dost (Ex-Club Brugge): "Precies waar we van af moeten hier"

13 maart - 16:30
2

Bas Dost, de oud speler van Club Brugge, was allesbehalve tevreden met het gelijkspel van FC Utrecht tegen NEC. De spits hielp Utrecht terug in de wedstrijd, maar was na afloop tegenover Voetbal International niet bepaald euforisch.

Toen Dost aankwam in de persruimte, maakte hij een ietwat geïrriteerde indruk na een felicitatie op zijn adres, vanwege zijn rentree. "Gefeliciteerd? Ik dacht dat je me feliciteerde het gelijkspel. Dat is geen felicitatie waard. Natuurlijk, als je met 2-0 achter hebt gestaan mag je blij zijn met 2-2. Maar op voorhand niet. Als wij met FC Utrecht naar NEC gaan, moeten we winnen. Simpel", vertelt de aanvaller.

"Dat is nu precies waar we van af moeten hier. Dat we tevreden kunnen zijn met een gelijkspel bij NEC. Daar gaat het in mijn ogen een beetje mis. Deze club heeft ontzettend veel potentie", vindt de Utrecht-spits.

Voor Dost en FC Utrecht zijn de doelen al vastgesteld voor de ontknoping van dit seizoen. De Deventenaar steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Je wilt omhoog, bent ambitieus. Dan moet je dat ook uitstralen. Ik vind dat wij met uitzondering misschien van Ajax, Feyenoord en PSV van iedereen moeten winnen. Dat kan ook gewoon. Daar is het elftal goed genoeg voor", verkondigt de aanvaller. Toch moet Dost zijn doelen bijschaven vanwege de huidige klassering van de Domstedelingen. "De play-offs halen en ze vervolgens winnen. En dat kan met dit elftal. Daar ben ik van overtuigd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie