Raskin wil zich in de kijker spelen van Tedesco

Van Standard naar Rangers, Raskin wil zich nu in de kijker spelen van Tedesco

12 maart om 16:44

Nicolas Raskin koos afgelopen winter voor een vertrek bij Standard en trok naar het Schotse Rangers FC. Daar hoopt de middenvelder zich ook in de kijker te kunnen spelen van bondscoach Domenico Tedesco.

Onder Tedesco lijken er enkele nieuwe namen een kans te gaan krijgen bij de nationale ploeg. Raskin wil er daar één van zijn. De middenvelder wacht nog steeds op zijn eerste selectie voor de Rode Duivels. "In 2022 kregen heel wat spelers uit de JPL een kans, maar ik niet", begint Raskin bij RTBF.

"Ik hoop dat door te spelen bij een club als Rangers de deur van de Rode Duivels voor mij zal openen. Eerlijk gezegd begreep ik niet echt waarom ik niet op de lijst van 55 potentiële Rode Duivels stond van Roberto Martinez voor het WK. We waren goed bezig met Standard, net zoals ik", geeft hij aan.

Onder Martinez geen kansen, maar misschien wel onder Tedesco? "Mijn kansen? 10 procent", aldus Raskin. "De Rode Duivels blijft een droom, net zoals de Olympische Spelen in Parijs", besluit Raskin enthousiast.