De Mil respecteert Parker: ''Ik ga hier niet onrespectvol spreken''

De Mil respecteert Parker: ''Ik ga hier niet onrespectvol spreken''

10-03-2023 15:00 Laatste update: 16:41
6

Rik De Mil mag schoon schip maken bij Club Brugge na de dienstperiode van Scott Parker. De interim-coach blikte tijdens een persconferentie vooruit op de match tegen Standard van zondag. Over Parker wilde de trainer geen oordeel vellen.

''We hebben een goed gesprek gehad waarbij de spelers gezegd hebben dat ze ook zelf in de spiegel gekeken hebben'', noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van De Mil.

''Ik ga hier niet onrespectvol spreken over Parker'', zei De Mil, die zich liever richt op hoe de coach het nu zelf gaat aanvliegen in plaats van het bespreken van voorganger Parker.

''Als coach moet je niet te veel 'in je plan' zitten, daarom is die communicatie zo belangrijk'', daarmee impliceert De Mil toch wel een beetje hoe het anders zou moeten, meer vanuit de communicatie en wat minder halsstarrig vanuit een plan.

Voor Club Brugge is de match tegen Standard van zondag uiterst belangrijk. Standard aast namelijk op de 4e plek waar Club Brugge zich nu bevindt in de Jupiler Pro League. De eerste 4 van de Jupiler Pro League mogen namelijk gaan strijden in de Play-Offs 1.