Ex-vriendin Jasper Cillessen: 'Hij wilde dat ik abortus pleegde'

Ex-vriendin Jasper Cillessen: 'Hij wilde dat ik abortus pleegde'

09-03-2023 19:36
4

De ex-vriendin van Jasper Cillessen, Mariá Móran, heeft zich behoorlijk kritisch uitgelaten over de doelman van NEC. Volgens de Spaanse journaliste wilde Cillessen dat ze abortus zou plegen.

Cillessen dreigde anders om schadelijke foto’s en video’s uit te laten lekken. Dat laat Móran weten in gesprek met roddelblad Story. "Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen. Als ik dat niet zou doen, zou hij privéfoto’s en- video’s van mij openbaar maken. Ik mocht ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken, omdat ik twee jaar heb gezwegen!"

Móran gaat er vanuit dat Cillessen haar voorlopig bijstaat op financieel gebied, zodat er goed voor de dochter gezorgd kan worden. "Ik moet ervoor zorgen dat zij te eten heeft. Een man die nooit naar zijn dochter heeft gevraagd, zelfs niet toen ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis lag, verdient geen enkel respect. Hij wist dat zijn dochter erg ziek was en in het ziekenhuis lag, maar kennelijk kon hem dat niets schelen."

Ronald Koeman nam onlangs Cillessen op in zijn voorselectie voor Oranje. Ook Bart Verbruggen (Anderlecht), Kjell Scherpen (Vitesse, ex-KV Oostende), Mark Flekken (SC Freiburg),  Andries Noppert (sc Heerenveen) zitten in de voorselectie van de Nederlandse bondscoach.