Lang met dank naar Parker: 'Wat ze ook zeggen, voor mij ben je geweldig'

Lang met dank naar Parker: 'Wat ze ook zeggen, voor mij ben je geweldig'

09-03-2023 17:45 Laatste update: 19:01
15

Scott Parker is sinds gisteren geen coach meer van Club Brugge. De druk op de positie van de Engelsman werd groter na het 5-1 verlies van Benfica in de Champions League en dat leidde tot ontslag. Noa Lang had nog wat laatste mooie woorden voor Parker na alle kritiek die de trainer ontving.

'Bedankt om me mijn spelvreugde terug te geven', schreef Lang op Instagram over Parker die bij hem het voetbalvuurtje weer aanwakkerde. Lang speelde elke match onder het bewind van Parker.

'Je verdiende zóveel meer. Ik wens je al het beste voor de toekomst. Wat ze ook zeggen: voor mij ben je geweldig', aldus Lang die onder de indruk was van de Engelse trainer. Daarmee roeit de Nederlander tegen de stroom in na het veelvuldige commentaar dat Parker de afgelopen dagen, maar ook weken te horen kreeg.

Scott Parker stond 10 Jupiler Pro League-wedstrijden aan het roer van Blauw-Zwart. De Engelsman wist er slechts twee daarvan te winnen met de kampioen van vorig seizoen. Daarmee was het een kort dienstverband van Parker, die nog geen 3 maanden trainer was van Club Brugge.