Cercle Brugge-verdediger Siquet: ''We hoeven van niemand schrik te hebben''

Cercle Brugge-verdediger Siquet: ''We hoeven van niemand schrik te hebben''

09-03-2023 15:15
3

Zondag mag Cercle Brugge op bezoek komen bij RSC Anderlecht. Kijkend naar het Jupiler Pro League-klassement zijn de ploegen aan elkaar gewaagd. Beide teams maken nog kans op een Play-Off ticket door bij de laatste 8 te komen. Cercle-verdediger Siquet heeft vertrouwen.

Dat vertrouwen komt niet zomaar aanwaaien. Cercle is namelijk al 8 keer op rij ongeslagen. ''Die reeks van acht matchen zonder verlies is natuurlijk heel leuk, vooral omdat we heel wat kleppers voor de kiezen kregen met Union, Gent, Standard, Club Brugge'', vertelde Siquet aan Het Laatste Nieuws

''Het toont gewoon dat we in een sterke periode zitten en dat we van niemand schrik hoeven te hebben'', zei Siquet na het binnenhalen van 3 punten met Cercle tegen RFC Seraing (3-1).

''Of Charleroi dan wel Anderlecht de sterkste opponent voor ons wordt? We zijn nog met een vijftal ploegen in die strijd verwikkeld, en doen er dus best aan op onszelf te focussen'', aldus de rechtervleugelverdediger die spreekt met vertrouwen en vooral van de eigen kracht uit gaat.

Cercle Brugge staat met 28 matchen op 40 punten in de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht heeft 4 punten minder en bekleedt de 9e plek. RSC Charleroi voelt de hete adem in de nek van de twee clubs en staat met slechts 1 punt los van Cercle Brugge. Het behalen van de 8e plek is cruciaal voor kwalificatie voor de Play-Offs.