'Lamkel Zé maakt het te bont, Wydad Casablanca wil afscheid nemen van Kameroener'

'Lamkel Zé maakt het te bont, Wydad Casablanca wil afscheid nemen van Kameroener'

08-03-2023 22:46
20

De carrière van Didier Lamkel Zé blijft in dalende lijn. Hij koos afgelopen zomer voor een vertrek bij KV Kortrijk en verhuisde richting het Marokkaanse Wydad Casablanca. Die transfer is echter nog geen succes gebleken.

Lamkel Zé werd met grote verwachtingen in huis gehaald, maar kon die voorlopig nog niet inlossen bij de Marokkaanse topclub. Volgens lokale media denkt de club er na slechts enkele maanden al aan om afscheid te nemen van Lamkel Zé.

De Kameroener heeft het naar verluidt alweer te bont gemaakt bij de Marokkaanse ploeg. Zo klinkt het dat hij zich naast het veld niet al te professioneel gedraagt en ook op het veld voorlopig nog niet kon overtuigen, met zes partijen zonder noemenswaardige inbreng. Bij Wydad heeft men zelfs besloten om hem al vier wedstrijden op rij niet meer te gebruiken.

De Marokkaanse club huurt hem momenteel met aankoopoptie van KV Kortrijk, maar de kans dat hij ook definitief wordt overgenomen is zo goed als nihil. In principe keert hij volgende zomer dus terug naar de Kerels, al heeft hij zich ook daar niet populair gemaakt met enkele uitspraken.