Albert vroeg al om ontslag Parker bij Club Brugge: Op korte termijn dé oplossing

Albert vroeg al om ontslag Parker bij Club Brugge: "Op korte termijn dé oplossing"

08-03-2023 18:12
2

Club Brugge kent een moeilijke aantal dagen. Een 0-3 nederlaag op het veld van KV Oostende, gevolgd door een 5-1 nederlaag op het veld van Benfica. Uiteindelijk heeft het voor het ontslag van Scott Parker gezorgd. In La Tribune gaf Phillipe Albert al aan dat het genoeg was.  

De vierde plaats in het klassement hangt nu aan een zijden draadje en Europees is Club Brugge ook uitgeschakeld. Dat wist Albert toen nog niet met zekerheid maar een donkerbruin vermoeden had hij wel al… Dat vermoeden had hij ook al over het ontslag van Parker. 

“Wat er in Brugge gebeurt is onbegrijpelijk", zei Philippe Albert. “Diezelfde spelers hebben ons in het begin van het seizoen ongelooflijke momenten bezorgd in de Champions League. Het was uitzonderlijk”, gaat Albert verder. “Momenteel zijn KAA Gent en Standard sterker en over twee of drie weken kan Brugge op de zevende plaats staan.” 

Albert was verder niet te spreken over de rol die vanaken speelde tegen Oostende. “Naar Oostende gaan met Hans Vanaken in 6 is een ongelooflijke zwaktebod van Club Brugge. Ik denk dat er tegen Standard een reactie komt... maar zo niet, dan wint Standard in Brugge.” Volgens Albert mocht het ontslag van Parker niet lang uitblijven. “Op korte termijn is dat de oplossing, ja."