RWDM ziet Beveren weer naderen in de stand: Er is geen reden tot paniek

RWDM ziet Beveren weer naderen in de stand: "Er is geen reden tot paniek"

5 maart - 15:01
2

De titelstrijd in de Challenger Pro League ligt weer helemaal open doordat RWDM de 0-1 voorsprong niet kon behouden tegen SK Beveren. RWDM verloor uiteindelijk met 2-1, waardoor de spanning weer terug is gekeerd in de titelstrijd. RWDM-verdediger Florian Le Joncour ziet geen reden tot paniek.

RWDM genoot voor de wedstrijd van een voorsprong van zes punten op achtervolger Beveren. Bij winst kon het dus een enorm goede zaak doen. “We wisten maar al te goed wat er op het spel stond: we hadden de kloof met Beveren nog groter kunnen maken. Het spreekt voor zich dat we nu ontgoocheld zijn”, vertelt Le Joncour aan Het Nieuwsblad.

Le Joncour steekt de hand in eigen boezem na de verliespartij van uit bij Beveren. “Die kleine fouten die we maakten, hebben we meteen cash betaald. Doodzonde. Er kwam te veel afval in ons spel, het ontbrak ons aan diepgang, we vonden niet meer de juiste combinaties...", vertelt Le Joncour.

De centrale verdediger ziet verder geen reden tot paniek. “Er is geen enkele reden tot paniek: we hebben nog steeds een kleine voorsprong” besluit Le Joncour. RWDM staat nog steeds eerste in de stand, maar telt door de nederlaag nog maar een voorsprong van drie punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s