De Ketelaere krijgt basisplek, maar gaat met AC Milan onderuit tegen Fiorentina

04-03-2023 22:45
18

Charles De Ketelaere heeft ook tegen Fiorentina niet kunnen overtuigen voor AC Milan. Samen met zijn ploegmaats speelde AC Milan een kansloze wedstrijd tegen Fiorentina en ging het met 2-1 onderuit.

Bij AC Milan kreeg Charles De Ketelaere nog eens een basisplek, maar de Rode Duivel had het samen met zijn ploegmaats bijzonder moeilijk tegen Fiorentina. De thuisploeg nam de wedstrijd volledig in handen en wist enkele goede kansen te versieren.

Voor Milan was het vooral achter de bal hollen en proberen overleven. De aanvalslinie van AC Milan, met ook De Ketelaere, kwam amper in beeld en wist dus ook geen kansen te versieren. Ondanks het overwicht van Fiorentina wist Milan-doelman Maignan zijn netten tot de rust toch schoon te houden.

Net na de rust moest de Fransman dan toch een bal uit de netten grabbelen. De thuisploeg kreeg al snel een strafschop, die ook werd omgezet door Gonzalez. Ook na die treffer had AC Milan het nog steeds moeilijk en greep Pioli in met de komst van Divock Origi en Zlatan Ibrahimovic.

Dat bracht niet voor veel verandering in de partij. Ook De Ketelaere werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald en hij zag enkele minuten voor affluiten Fiorentina nog de 2-0 scoren. In de blessuretijd wist Theo Hernandez toch nog voor de aansluitingstreffer te zorgen, maar de gelijkmaker viel niet.