Lang spreekt cameraman aan: Niets te doen op zaterdagochtend?

Lang spreekt cameraman aan: "Niets te doen op zaterdagochtend?"

04-03-2023 12:00
37

Het loopt niet vlot bij Club Brugge. Al is dat misschien een understatement. De regerende landskampioen ging vrijdagavond de boot in met 3-0 op het veld van KV Oostende. Dat de sfeer niet optimaal is bij Club is duidelijk. Noa Lang stelde zich vragen bij de aanwezigheid van de pers. 

Scott Parker riep de spelers op zaterdagochtend al vroeg op het Belfius Basecamp. Er stond een training op het programma. De nederlaag uit de hoofden trainen en proberen om te focussen op de volgende wedstrijden. Makkelijker gezegd dan gedaan …

Noa Lang reed het complex binnen en had geen nood aan een camera en een microfoon. “Jij hebt niets te doen op je zaterdagochtend?”, riep Lang een reporter toe die hen opwachtte. Dat is te zien op beelden van Het Laatste Nieuws.

De nederlaag tegen KV Oostende komt hard aan. Zeker nadat ze bij Club Brugge toch wat hoop hadden na de winst tegen KAA Gent van vorige week zondag. Het Oostendse deksel op de neus en een gespannen periode voor Parker. De trainer van Club Brugge heeft dan ook geen idee of hij nog lang bij de club mag blijven. "Of ik tegen Benfica nog op de bank zit? Dat weet ik niet. Daar kan ik niet op antwoorden”, klonk het vrijdagavond na de wedstrijd.