Ex-Rode Duivel wil Tedesco keuzes zien maken: Hopelijk durft hij

Ex-Rode Duivel wil Tedesco keuzes zien maken: "Hopelijk durft hij"

02-03-2023 22:03
1

De Rode Duivels beginnen binnenkort aan een nieuw tijdperk met Domenico Tedesco aan het roer als bondscoach. Het is inmiddels afwachten hoe de eerste selectie van de bondscoach eruit zal zien. Nicolas Lombaerts hoopt alvast op enkele wijzigingen.

De voormalige Rode Duivel maakte deel uit van de Gouden Generatie, die momenteel op zijn einde loopt. De assistent-trainer van KAA Gent hoopt ook dat Tedesco aan de toekomst begint te werken van de nationale ploeg. "Ik hoop dat hij keuzes durft maken naar het EK toe en misschien zelfs al voor het WK", klinkt het bij Eleven Sports.

Volgens hem is het dan ook tijd voor enkele nieuwe jongens en niet langer de anciens. "Hopelijk houdt hij niet te veel vast aan het verleden. Hij moet niet alles weggooien, maar een frisse wind is wel nodig."

Eden Hazard heeft alvast besloten om te stoppen als Rode Duivels, maar andere pionnen zoals Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Dries Mertens en Axel Witsel gaven al aan nog door te gaan. Of ze ook geselecteerd worden, is nog maar de vraag.