'Nieuws uit Frankrijk: PSG-verdediger Hakimi wordt beschuldigd van verkrachting'

'Nieuws uit Frankrijk: PSG-verdediger Hakimi wordt beschuldigd van verkrachting'

27-02-2023 20:12
2

Er is in Frankrijk een onderzoek gaande naar Achraf Hakimi, omdat een 23-jarige vrouw beweert dat de Paris Saint-Germain-verdediger haar verkracht heeft. Dat meldt Le Parisien maandagavond.

Afgelopen weekend heeft het vermeende slachtoffer zich gemeld bij de politie. Momenteel houden rechercheurs zich bezig met de zaak. Hakimi is in januari via Instagram in contact gekomen met de vrouw. Afgelopen zaterdag zou het vermeende slachtoffer in de nacht naar het huis van de rechtsback zijn gegaan. Daar liep het volgens de vrouw uit de hand.

De Marokkaans international zou haar, ondanks haar protesten, op haar mond hebben gekust, haar kleren hebben opgetild en haar borsten hebben gekust. Daarna zou Hakimi de vrouw hebben bevredigd met zijn hand(en), ondanks dat ze opnieuw in protest ging. Uiteindelijk is het vermeende slachtoffer naar eigen zeggen gevlucht, nadat ze Hakimi wegduwde met haar voet. Een vriendin heeft haar daarna opgepikt.

Een dag na het voorval speelde Paris Saint-Germain een uitwedstrijd tegen Olympique Marseille (0-3), maar Hakimi zat wegens blessureleed niet bij de selectie. Het lijkt er ook op dat zijn vrouw en kinderen zich nu in Dubai bevinden.