Chelsea-coach Potter krijgt verontrustende mails: ''Fans willen dat ik sterf''

Chelsea-coach Potter krijgt verontrustende mails: ''Fans willen dat ik sterf''

25-02-2023 09:45
2

Chelsea-manager Graham Potter heeft verteld dat hij de afgelopen periode diverse doodsbedreigingen heeft ontvangen. De Engelsman staat onder grote druk vanwege de reeks slechte resultaten van The Blues.

Op de persconferentie van vrijdagmiddag in aanloop naar het belangrijke duel met Tottenham Hotspur is Potter eerlijk over zijn privé-situatie, die heftige vormen begint aan te nemen. "Net zoals dat ik steun heb gekregen, heb ik ook minder leuke mails ontvangen waarin ze willen dat ik sterf en dat mijn kinderen sterven. Dat is natuurlijk niet zo leuk om te ontvangen", aldus Potter. 

De 47-jarige oefenmeester legt de bedreigingen naast zich neer, zo laat hij weten aan Sky Sports. "Het is gelukkig een op zichzelf staand incident en het kan overal vandaan komen. Ik wil het ook niet meer lading geven. Het is niet fijn en zeker niet voor de familie." Potter begrijpt wel dat hij kritiek krijgt. "Je accepteert wat er op je pad komt. Natuurlijk is er een grens, maar ik zal niet de eerste persoon zijn waarbij die grens wordt overschreden."