Avenatti klaar voor match Zulte Waregem: ''We kunnen een fantastische zaak doen''

Avenatti klaar voor match Zulte Waregem: ''We kunnen een fantastische zaak doen''

23-02-2023 13:40 Laatste update: 14:50
1

KV Kortrijk mag aankomende vrijdag op bezoek bij Zulte Waregem voor een Jupiler Pro League-match. Centrumspits Felipe Avenatti ziet dat als een kans op revanche voor de eerder geleden 1-3 nederlaag van Kortrijk dit seizoen. De Uruguayaan blikte vooruit op de match.

''We kunnen een fantastische zaak doen'', vertelde de 29-jarige spits aan Het Laatste Nieuws. ''We willen revanche nemen voor de heenmatch, want die 1-3-nederlaag is hard aangekomen bij zowel de spelers als de supporters'', beseft de spits zich over de afgelopen West-Vlaamse derby.

''Het is de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Enkel met de drie punten mogen we tevreden zijn'', aldus Avenatti die er op is gebrand om de volle buit binnen te halen met Kortrijk.

KV Kortrijk staat momenteel op de 14e plek met 26 punten uit 26 wedstrijden. Zulte Waregem staat daar twee plekken onder met 22 punten uit 26 wedstrijden. Voor beide ploegen is dit dus een uiterst belangrijke Jupiler Pro League-match in de onderste regione van het klassement.