Parker na derby Cercle Brugge-Club Brugge: “Op bijna alle vlakken de mindere’’

Parker na derby Cercle Brugge-Club Brugge: “Op bijna alle vlakken de mindere’’

19-02-2023 17:10 Laatste update: 17:53
36

Club Brugge hoofdtrainer Scott Parker uit zich zeer streng nadat Club Brugge gelijkspeelt in de derby tegen Cercle Brugge. De hoofdtrainer eist dat zijn ploeg wakker wordt.

Parker won weer niet met Club Brugge, de hoofdtrainer vond dat dit onacceptabel was en uitte zich dan ook zeer streng. “Dit was onaanvaardbaar, ik zag veel zaken die ik niet kan accepteren. We moeten echt wakker worden en dat beseffen. We waren in niks goed genoeg”, vertelde Parker aan Het Nieuwsblad.

Parker benadrukte dat qua wedstrijdverloop een gelijkspel eigenlijk nog een gelukkig resultaat was voor Club Brugge. Zo zag de hoofdtrainer dat Cercle Brugge sterker voor de dag kwam in de derby. “Je weet dat je in een derby als deze bepaalde zaken moet brengen, we waren op bijna alle vlakken de mindere’’, aldus de trainer.

Parker vertelde dat hij zich na de derby zorgen maakt als hoofdtrainer van Club Brugge. “Of ik mij zorgen maak? Na vandaag wel, dit was geen team." Toch besloot Parker ondanks zijn kritische noten strijdvaardig en gaf hij aan dat Club Brugge dit recht gaat zetten.