Gemengde gevoelens bij Van Bommel na zege Antwerp: 'Een van de minste wedstrijden'

Gemengde gevoelens bij Van Bommel na zege Antwerp: 'Een van de minste wedstrijden'

19-02-2023 17:16
4

Mark van Bommel houdt gemengde gevoelens over aan de wedstrijd van Royal Antwerp FC tegen KAS Eupen. De trainer is blij met de zege (2-0), maar zag zijn spelers een erg matige wedstrijd op de mat leggen.

Van Bommel stak zijn mening na afloop op de persconferentie niet onder stoelen of banken. "Dit was een van de minste wedstrijden van het seizoen", aldus de Nederlander, die voornamelijk baalde van de slordigheid in de laatste fase van de aanval.

"We kwamen er soms wel doorheen, maar dan ging het mis bij de laatste pass. Waar we op hebben getraind en wat ik graag wilde zien, is niet goed uitgevoerd. We moeten toch proberen meer te tonen voor ons eigen publiek."

Alle twee de treffers van Antwerp waren van Nederlandse makelaardij. Eerst benutte Vincent Janssen een strafschop, waarna ook Jurgen Ekkelenkamp doel trof. "Maandag verschijnt de krant en dinsdag wordt er niet meer gepraat over hoe we gespeeld hebben", besluit Van Bommel. Antwerp staat nu derde in de Jupiler Pro League en stevent af op een plek in de kampioensgroep.