Lang op weg naar vertrek bij Club Brugge: 'Ook Everton toont interesse'

Lang op weg naar vertrek bij Club Brugge: 'Ook Everton toont interesse'

19-02-2023 14:16 Laatste update: 14:16
3

Noa Lang is bezig aan zijn laatste maanden bij Club Brugge en aast op een transfer. De Nederlander gaf zelf al aan dat hij goed wil afsluiten bij Blauw-Zwart, terwijl verschillende clubs inmiddels het vizier hebben gericht op de sterkhouder van Club Brugge.

Ook vanuit de entourage van Lang klinkt het dat de Nederlander bezig is aan zijn laatste maanden bij Club Brugge. "Noa heeft een transfer in zijn kopje, ja. Hij wil een stap hogerop zetten", bevestigt Nourdin Boukhari, zijn voormalig stiefvader/-begeleider, in Het Laatste Nieuws. "En dat moet deze zomer wel gaan gebeuren. Als hij op dit niveau blijft doorgaan, zal dat er zeker van komen."

Lang is dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes bij Club Brugge en kan inmiddels ook rekenen op buitenlandse interesse. Bij Liverpool Echo klinkt het dat Everton FC denkt aan de komst van Lang. Ook Leeds United en AC Milan werden in het verleden nog gelinkt aan de aanvaller.

Club Brugge dreigt daarmee komende zomer flink wat sterkhouders te zien vertrekken. Zo werden ook Andreas Skov Olsen, Ferran Jutgla en Tajon Buchanan al gelinkt aan een transfer.