Coucke achterna: ook Simons moet zijn licht-kostuum afstaan in The Masked Singer

Coucke achterna: ook Simons moet zijn licht-kostuum afstaan in The Masked Singer

18-02-2023 10:18
5

The Masked Singer lijkt het Belgische voetbal ontdekt te hebben! Vorige week bleek Marc Coucke onder één van de maskers schuil te gaan, deze vrijdag werd de identiteit van ... Timmy Simons onthuld. De voormalige Gouden Schoen geeft toe dat zijn deelname volledig buiten zijn comfortzone lag.

Op sociale media vermoedde men voornamelijk dat Lieven Scheire onder het figuurtje 'Groot Licht' verscholen zat, maar dat bleek niet het geval te zijn. Niemand minder dan Simons openbaarde zich als deelnemer. In de tweede aflevering bracht het clubicoon van Club Brugge 'Green green grass' van George Ezra, maar die prestatie was onvoldoende om verder door te stoten in het razend populaire programma.

@vtm_go Het licht gaat uit voor Groot Licht… 😭💡 Maar wie schittert onder dat masker? 🕵️‍♀️ #vtmthemaskedsinger #themaskedsingerbelgie #themaskedsinger2023 #vtm #grootlicht ♬ GIVE IT TO ME X LONDON BRIDGE - ALTÉGO

Na afloop van zijn onthulling reageerde Simons opgetogen op zijn plek in The Masked Singer. "Waarom ik ja gezegd heb om hieraan mee te doen? Ik weet het nog altijd niet", lacht hij bij SporzaDe huidige trainer van FCV Dender hoopte vooral om zijn kinderen gelukkig te maken. Zijn dochtertje had hem zelfs nog onbewust tips gegeven, terwijl Simons zelf moest verzwijgen dat hij aan het programma zou deelnemen.