Ex-ploegmaat windt er geen doekjes om: Hazard trainde echt nooit!

Ex-ploegmaat windt er geen doekjes om: "Hazard trainde echt nooit!"

17-02-2023 12:29
27

Eden Hazard is niet bepaald een trainingsbeest, dat is al langer geweten. Ook John Obi Mikel kon dat ondervinden bij Chelsea. Hij noemt Hazard zelfs de meest luie voetballer waar hij ooit mee speelde.

"Hij trainde echt nooit! Hij is de meest luie voetballer die ik ooit in m'n leven gezien heb", aldus Mikel. "Maar in het weekend stond hij er altijd, dan was hij de Man van de Match. Als je nu naar hem kijkt, zie je dat hij opnieuw wat is afgevallen. Maar bij Chelsea zat hij de avond voor een wedstrijd 20 minuten lang pudding te eten. Maar dan ging hij slapen, werd hij 's morgens wakker en produceerde hij in de namiddag."

Chelsea zag daar alvast geen graten in. "Hij mocht doen wat hij wilde op training. Wanneer we startten, stond hij daar meestal gewoon. Op zijn positie. En dan vroeg hij: Wil je mij de bal geven? Terwijl wij iets hadden van: Nee, we gaan je de bal niet geven want wij rennen hier al de hele tijd in het rond. Maar in het weekend schitterde hij dan altijd."

Hazard speelde tot 2019 bij Chelsea, dat hem toen voor maar liefst 115 miljoen euro kon verkopen aan Real Madrid. Daarmee is hij nog altijd de duurste Belgische voetballer aller tijden.