'Mbappé wil juist professionalisme bij PSG, maar Neymar gaat pokeren'

'Mbappé wil juist professionalisme bij PSG, maar Neymar gaat pokeren'

16-02-2023 18:40
3

Het is weer zo ver bij Paris Saint-Germain. Net nu Kylian Mbappé vraag om professionalisme in het elftal, loopt het averechts. Collega Neymar is namelijk gesignaleerd in een luxehotel in Parijs en speelde daar een pokertoernooi.

''We hebben getoond dat we Bayern pijn kunnen doen. Maar iedereen moet fysiek paraat zijn voor de terugmatch. Het is belangrijk dat we allemaal goed eten en goed slapen. Dat is de sleutel om de terugmatch alsnog naar ons toe te trekken'', vertelde Mbappé tegen Canal+ en RMC Sport na de verloren CL-kraker van dinsdagavond tegen Bayern München.

Nog geen dag na de uitspraken van Mbappé, verschenen er foto's van ploeggenoot Neymar bij Hyatt Regency, dat de plek voor de European Poker Tour in Paris organiseerde. Neymar is ambassadeur van Poker Stars, die organisator van het toernooi.

PSG, dat 0-1 verloor van Bayern in de Champions League, staat in de Ligue 1 wel op de eerste plek met 54 punten uit 23 wedstrijden. De laatste paar wedstrijden nemen de prestaties op het veld af en neemt de rumoerigheid in de kleedkamer echter toe.