Bossut (Zulte Waregem) blikt vooruit op Seraing: ''Tot laatste snik strijden''

Bossut (Zulte Waregem) blikt vooruit op Seraing: ''Tot laatste snik strijden''

16-02-2023 16:30 Laatste update: 16:26
3

Zulte Waregem wil voor het einde van het seizoen in de veilige zone komen. Zulte Waregem-keeper Sammy Bossut weet dat het nu menens is voor Essevee, wil het volgend jaar nog op het hoogste podium van België uitkomen. De doelman heeft hoop op een goede afloop.

''We hebben nu geen andere keuze meer dan zes op zes te halen in de komende twee wedstrijden, want met een gelijkspel schiet je niks op'', vertelde de keeper aan Het Laatste Nieuws. Zulte Waregem zag KAS Eupen en KV Kortrijk vorige speelronde winnen, terwijl Essevee zelf met lege handen tegen KV Oostende kwam te staan.

''Kijk, we staan nu al het hele seizoen onderin, die druk van te moeten winnen gaat er nu niet meer minder op worden. Maar ik blijf geloven dat we het alsnog kunnen omkeren, als we met zijn allen tot de laatste snik strijden'', aldus Bossut die alles op alles gaat zetten met Essevee om in veilige haven te komen en volgend Jupiler Pro League-seizoen weer aan de start te verschijnen.

Zulte Waregem staat momenteel op de 16e plek in de Jupiler Pro League. Essevee behaalde 21 punten uit 25 wedstrijden. De club staat nu 4 punten achter op KAS Eupen en KV Kortrijk die samen op de 14e en 15e plek staan.