Anderlecht is uitstekend bezig, maar we zijn allesbehalve kansloos

"Anderlecht is uitstekend bezig, maar we zijn allesbehalve kansloos"

16-02-2023 12:00 Laatste update: 12:22
2

Anderlecht speelt zondag op het veld van KV Kortrijk. Nayel Mehssatou wil zich dan laten zien. Hij komt namelijk uit de jeugdopleiding van paars-wit. 

Mehssatou geniet nog van de zege op Standard (0-2). "We wisten hoe belangrijk die partij was", getuigt hij bij Het Laatste Nieuws. "We hebben opnieuw wat ademruimte, maar we weten dat het nog niet gedaan is. Er resten ons nog negen finales. Ik denk wel dat het goedkomt, want we hebben een sterk elftal. Anderlecht is uitstekend bezig, maar wij zijn allesbehalve kansloos."

Zondag speelt hij ook tegen één van zijn beste vrienden: Killian Sardella. "Hij is de laatste tijd in uitstekende doen. Ik kijk er naar uit om tegen hem te spelen, want het zou de eerste keer zijn. We hebben al een honderdtal berichten naar elkaar gestuurd. We willen beiden maar wat graag aan het langste eind trekken", besluit Mehssatou.

Mehssatou speelde liefst dertien jaar voor Anderlecht, maar tekende in januari 2022 bij KV Kortrijk. Hij heeft inmiddels ook al vier caps voor Chili op zijn naam staan.