Leekens gelooft in stunt Club Brugge: “Benfica is met Enzo zijn draaischijf kwijt”

15 februari om 12:56

Het belooft een schitterende wedstrijd te zijn voor het Brugse publiek. Een eerste achtste finale in de geschiedenis van Club Brugge en de Champions League. De regerende landskampioen neemt het op tegen Benfica, een moeilijke maar niet onmogelijke opgave. Althans zo denkt Georges Leekens er over.  

“Door die mindere prestaties in België is het verwachtingspatroon bij velen lager, maar ik verwacht er net heel véél van”, geeft Leekens aan in een interview met Het Nieuwsblad. De voormalige trainer van Club Brugge merkt verder op dat Benfica toch een stuk minder sterk is dan een aantal maanden geleden. “Met Enzo Fernandez is het zijn draaischijf kwijt die de mayonaise deed pakken”, aldus Leekens.  

De voormalige coach lijkt er toch in te geloven. “Bij Club gaan ze allemaal hypergemotiveerd zijn om weer zo’n goeie Champions League-prestatie neer te zetten. Het publiek zal er ook vol achter staan. Het wordt een soort bekerfinale”, klinkt het bij Leekens. “En ik denk dat Club weinig gaat weggeven en een kleine overwinning zal boeken, die vertrouwen zal geven voor de terugmatch. Bluvn goan, hè!”