Indrukwekkende opmars in Polen van Van den Brom na KRC Genk

Indrukwekkende opmars in Polen van Van den Brom na KRC Genk

8 februari - 17:47 Laatste update: 20:37
7

John van den Brom begon moeizaam bij Lech Poznan, maar heeft het inmiddels aardig op de rit. De Nederlander is van de laatste plaats opgeklommen naar de derde plaats op de ranglijst. De oefenmeester was in het verleden werkzaam bij KRC Genk en RSC Anderlecht.

Van den Brom werd afgelopen zomer aangesteld door Lech Poznan, maar kende een valse start. In zijn eerste maanden stonden er Europese wedstrijden, competitiewedstrijden en de strijd om de Super Cup op het programma. Mede door het drukke programma liet Lech Poznan veel punten in de competitie liggen, maar inmiddels staat de ploeg van Van den Brom. Lech Poznan noteert momenteel een derde plaats op de ranglijst. 

Afgelopen zondag won de ploeg van Van den Brom nog met 1-0 van Legnica. Lech Poznan speelt aankomend weekend tegen Wisla Plock en treft daarna FK Bodø/Glimt in de achtste finales van de Conference League. "Als we zoveel kansen krijgen, moeten we meer goals maken", aldus Van den Brom, die terugblikt op het duel met Legnica. "We krijgen veel kansen en dan is het zonde dat je in de laatste paar wedstrijden zo weinig scoort."

Na zijn periode bij KRC Genk kende Van den Brom een korte periode bij Al-Tawaan en vervolgens tekende hij in Polen bij Lech Poznan. Daar behaalt de Nederlander aldus goede resultaten.