Teuma en Union trekken vol vertrouwen naar Club Brugge: “Tijd om recht te zetten”

Teuma en Union trekken vol vertrouwen naar Club Brugge: “Tijd om recht te zetten”

06-02-2023 17:15
22

Union Saint-Gilloise doet het opnieuw schitterend in de competitie. De ploeg van Karel Geraerts is helemaal klaar voor de confrontatie met een zoekend Club Brugge. Ook Teddy Teuma gelooft volop in hun kansen tegen de landskampioen. 

Union heeft haar fans zondagavond een goede demonstratie gegeven tegen Zulte Waregem. De Brusselse ploeg toonde enorme efficiëntie in het strafschopgebied van de tegenstander. Vrijdag volgt de confrontatie met Club Brugge. 

Met de overwinning stijgt Union naar de top van de ranglijst, zeven punten achter Genk maar acht voor Antwerp, voordat ze vrijdag naar Club Brugge reizen. "Er is geen gevoel van wraak”, klinkt het bij Teuma in La Dernière Heure. “Maar het zou tijd zijn om de zaken recht te zetten, gezien wat er vorig seizoen en in de eerste wedstrijd is gebeurd. Brugge zal altijd Brugge blijven, maar het is aan ons om te laten zien dat we in goede vorm zijn."

Club Brugge staat momenteel op een vierde plek en zoekt nog steeds naar haar vorm sinds de komst van Scott Parker. Union hoopt ongetwijfeld om haar reeks vrijdag nog verder te zetten. De ploeg van Geraerts is ondertussen al dertien wedstrijd ongeslagen in alle competities.