GOAL: Club Brugge-huurling Larin weer matchwinnaar na kopbaldoelpunt

GOAL: Club Brugge-huurling Larin weer matchwinnaar na kopbaldoelpunt

5 februari - 21:30 Laatste update: 6 februari - 21:45
14

De uitleenbeurt van Cyle Larin aan Real Valladolid is voorlopig een groot succes gebleken. Tegen Valencia was de Canadees nog de matchwinnaar en tegen Real Sociedad deed de spits dat nog eens lustig over.

Een basisplek zat er voor Larin voorlopig nog niet in, maar de spits van Club Brugge mocht wel telkens invallen bij Real Valladolid. Steeds met succes. In het duel tegen Valencia scoorde hij de enige treffer en ook tegen Real Sociedad werd Larin de matchwinnaar.

Na zestig minuten voetballen en bij een 0-0 stand kreeg Larin de kans om zich te tonen bij zijn nieuwe Spaanse ploeg. Hij had uiteindelijk slechts dertien minuten nodig om te scoren en Real Valladolid zo aan de driepunter te helpen in de 0-1 overwinning.

Door de twee zeges op rij is Real Valladolid inmiddels naar de dertiende plek in de stand gestegen. De 27-jarige Larin zit na twee partijen voor de Spaanse club aan twee doelpunten. Voor Club Brugge scoorde hij één keer in dertien partijen.

Update: Cyle Larin is goed op schot bij Real Valladolid. Tegen Real Sociedad was de huurling van Club Brugge weer goed voor het winnende doelpunt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie