Vossen strijdvaardig: Als ik spelers van KV Mechelen zie vieren...

Vossen strijdvaardig: "Als ik spelers van KV Mechelen zie vieren..."

03-02-2023 11:44
2

Zulte Waregem verloor donderdag met 1-2 van KV Mechelen in de Croky Cup. Volgende week wacht er een terugwedstrijd. Daarin wil Jelle Vossen de puntjes op de i zetten. 

"Als ik de spelers en fans van Mechelen zie vieren, lijkt het wel alsof de halve finale opnieuw op één match wordt beslist", aldus Vossen bij Het Nieuwsblad. "Wij gaan naar daar om dit recht te zetten en als we het zelfde kunnen brengen als vandaag, maken we zeker nog een kans. In de box viel de bal telkens niet goed, we kwamen er enkele keren heel dicht bij."

KV Mechelen is dus nog lang niet zegezeker. "Als er één team aanspraak kon maken op de zege, waren wij het toch", benadrukt Vossen. "Er zat heel veel beweging in ons spel en we konden zeker in die beginfase heel hoog druk zetten. Misschien vielen we iets te diep terug na ons doelpunt. Zij konden dan wel rekenen op de klasseflitsen van Storm, ze mogen heel blij zijn dat hij er bij was."

Voor de terugwedstrijd krijgt Zulte Waregem nog een lastige competitiematch. Het gaat zondag namelijk op bezoek bij Union.