Messi verlegen na groots onthaal in Parijs: 'Ik schaamde me een klein beetje'

Messi verlegen na groots onthaal in Parijs: 'Ik schaamde me een klein beetje'

03-02-2023 08:00
2

Lionel Messi schaamde zich een beetje dat hij zo groots werd gehuldigd in Parijs na zijn WK-winst. De Argentijnse superster van Paris Saint-Germain voelde zich wat opgelaten dat hij zo mooi werd ontvangen, juist in de hoofdstad van het land dat in de finale werd verslagen.

"Ik houd eigenlijk nooit zo van dat soort hele grootse dingen", vertelt Messi in gesprek met Diario Olé. "Het was een prachtig gebaar van de fans en van de club en natuurlijk waardeer ik dat enorm. Maar het is toch raar als je zo’n groots onthaal krijgt, terwijl we Frankrijk wel hadden verslagen in de finale. Dan is het best apart dat een club uit dat land de overwinning van Argentinië zo viert."

Messi geeft aan dat hij eigenlijk maar een verlegen jongen is op de momenten dat hij zo aanbeden wordt. "Ik hou er echt niet van om zo in het midden van alle aandacht te staan. Ik schaamde me een klein beetje." Messi kreeg een groots onthaal toen hij weer voet zette op Franse bodem. Inmiddels heeft de aanvaller ook zijn rentree in de competitie weer gemaakt. Woensdag scoorde hij ook in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Montpellier.