Kindermans kan toch bij Anderlecht blijven: Maar hij moet dat ook zelf willen

Kindermans kan toch bij Anderlecht blijven: "Maar hij moet dat ook zelf willen"

2 februari - 22:02
35

De voorbije maanden was er heel wat te doen om een mogelijk vertrek van Jean Kindermans bij RSC Anderlecht. De Hoofd Jeugdopleidingen ging naar verluidt aan de kant worden geschoven. Toch staat het nog steeds verre van vast dat hij ook zal vertrekken.

Volgens CEO of Sports Jesper Fredberg is de kans namelijk groot dat Kindermans gewoon bij de club blijft. "Jean en ik hadden al enkele goeie gesprekken", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Hij heeft enorm veel ervaring en het is belangrijk om van gedachten te wisselen over hoe we onze jeugdschool nog beter kunnen maken."

Een vertrek lijkt niet meer in de plannen te liggen. Al kan Fredberg het ook niet helemaal uitsluiten. "Het is – met alle respect – niet mijn taak om hem te overtuigen om te blijven. Jean moet dat zelf ook willen, maar dat gevoel heb ik wel", geeft Fredberg aan.

Wie wel vertrok bij de club, is Peter Verbeke. "Peter was een ander verhaal", gaat Fredberg verder. "Ik kan over hem alleen maar goeie dingen zeggen, maar iemand met zijn ervaring moet je een functie bieden die bij hem past. Die was helaas niet voorhanden", besluit Fredberg

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s