Geraerts na overwinning op Charleroi: “Match in handen en we speelden volwassen”

Geraerts na overwinning op Charleroi: “Match in handen en we speelden volwassen”

29-01-2023 12:13
3

Union Saint-Gilloise speelt opnieuw een ijzersterk seizoen en draait lekker mee aan de top van het klassement. Zaterdag pakten Geraerts en co opnieuw een belangrijke driepunter op het veld van Charleroi. Een doelpunt van Gustaf Nilsson zette meteen ook de eindscore op het bord: 0-1. 

Karel Geraerts was opnieuw een tevreden man. De trainer van Union zag zijn ploeg op een volwassen manier de wedstrijd spelen. Het middenveld van Union nam telkens weer de wedstrijd en het tempo in handen. Dat merkte ook Geraerts op. "We hadden het heel even moeilijk in de tweede helft, maar daarna namen we de wedstrijd gewoon weer in handen en speelden we een volwassen wedstrijd”.

Union staat momenteel op een tweede plek in het klassement. Drie punten achter trotse leider, KRC Genk, dat wel twee partijen minder heeft gespeeld. Het klassement liegt alvast niet. Union verdient haar plek in de JPL en die komt er door hard werk. Dat getuigt ook Geraerts.

“We hebben hard gewerkt in de training en ik ben blij met de overwinning. We zijn blij met deze reeks van vijftien wedstrijden, maar we kijken al vooruit naar de volgende wedstrijd, die we absoluut moeten winnen."