UPDATE: 'Amallah tekent tot zomer van 2027 in Primera Division'

UPDATE: 'Amallah tekent tot zomer van 2027 in Primera Division'

24-01-2023 11:29 Laatste update: 26-01-2023 12:39
7

Selim Amallah zit al een tijdje op een zijspoor bij Standard. Hij zou nu kunnen vertrekken naar Spanje. Volgens Fabrizio Romano is hij op weg naar Valladolid

De onderhandelingen zijn momenteel bezig, maar verwacht wordt dat er voor vrijdag al een akkoord is. Valladolid staat momenteel op een achttiende plaats in La Liga en moet dus nog strijden voor het behoud. 

Amallah speelde dit seizoen maar negen wedstrijden voor Standard, waarin hij één keer koon scoren. Zijn laatste speelminuten dateren al van september, maar zijn WK met Marokko heeft veel goedgemaakt. Amallah was er een basispion en kon uiteindelijk de vierde plaats in de wacht slepen.

Veel kan Standard niet meer krijgen voor Amallah, want zijn contract loopt in de zomer af. Zelf betaalde het in 2019 anderhalf miljoen euro om hem op te halen bij Moeskroen. 

Update: Ook Het Nieuwsblad bevestigt de transfer inmiddels. Amallah tekende tot de zomer van 2027 bij Valladolid. Standard ontvangt nog één miljoen euro als transfersom, maar kan nog een miljoen euro extra krijgen aan bonussen.