KAA Gent geraakt in eigen huis niet voorbij Sporting Charleroi

KAA Gent geraakt in eigen huis niet voorbij Sporting Charleroi

19-01-2023 20:23
19

Op de 21e speeldag van de Jupiler Pro League heeft KAA Gent thuis niet kunnen winnen van Sporting Charleroi. De Buffalo's en de Zebra's speelden in de Ghelamco Arena 0-0 gelijk.

KAA Gent kon bij winst (tijdelijk) de top vier induiken, maar heeft donderdag die kans laten liggen. Nieuwkomer Piatkowski begon meteen in de basis. De thuisploeg probeerde de match naar zich toe te trekken, maar Charleroi hield eenvoudig stand in de Ghelamco Arena. Naarmate de eerste helft vorderde kwamen de bezoekers beter in de partij. Kayembe en Hosseinzadeh dreigden. Nardi liet zich evenwel niet verrassen.

In de tweede helft bleven de supporters ook op hun honger zitten. Hauge kwam in de ploeg, waardoor Hong – onzichtbaar op links – zich eindelijk mocht gaan uitleven op een voor hem betere positie. Ook Lemajic kwam bij Gent nog een tussen de lijnen. De wissels zorgden voor wat animo, maar Charleroi was niet onder de indruk. De twee ploegen kwamen niet tot scoren. Met het gelijkspel schieten beide ploegen weinig op.