Parker heeft een mentaal probleem vastgesteld bij Club Brugge

"Parker heeft een mentaal probleem vastgesteld bij Club Brugge"

16-01-2023 11:29
35

Club Brugge is tegen Anderlecht blijven steken op 1-1. Coach Scott Parker kon nog niet winnen met Club, maar maakte volgens Peter Vandenbempt toch een goede beurt.

"Tegen Anderlecht had Club gisteren een overdosis pech bij die gelijkmaker en was er een groot gebrek aan kwaliteit bij de eigen afwerking", aldus Vandenbempt bij Sporza. "Het was wel heel verfrissend dat de nieuwe Club-coach Scott Parker wat verder keek dan die twee elementen. Parker had een mentaal probleem vastgesteld bij Club Brugge: de druk van de verwachtingen en van het morrende publiek en de angst om te incasseren."

Voor Club volgen nu cruciale weken. "De komende weken zal moeten blijken wat nu de echte waarde is van dit Club Brugge dit seizoen. De stap naar de betere Europese subtop leek gezet met die historische Champions League-kwalificatie. Maar misschien zijn we net iets te snel voorbijgegaan aan de factor geluk die heeft meegespeeld in veel wedstrijden. Want als je naar die wedstrijden kijkt, had Club ook veel van die CL-wedstrijden kunnen verliezen."

Parker gaat donderdag op zoek naar zijn eerste zege bij Club Brugge. Club gaat dan op bezoek bij STVV.