Ngadeu (KAA Gent) over toekomst: Misschien moet ik wel stoppen?

Ngadeu (KAA Gent) over toekomst: "Misschien moet ik wel stoppen?"

12-01-2023 12:16 Laatste update: 12:17
7

Michael Ngadeu heeft nog geen nieuw contract getekend bij KAA Gent. In Het Nieuwsblad geeft de Kameroener aan dat hij het moeilijk heeft met die situatie. Zelfs stoppen met voetballen is voor hem een mogelijkheid.

"Ik lieg als ik zou zeggen dat ik er nooit aan denk", aldus Ngadeu. "Dat wel. Maar ik wil me niet opjagen over iets wat ik toch niet kan veranderen. Ik wil ons seizoen ook niet dwarsbomen. Ik denk wel nog een jaar of drie, vier te kunnen voetballen. Maar als er geen aanbiedingen komen, moet ik misschien wel stoppen?"

Ngadeu sluit dat alvast niet uit. "Je weet dat ik een bijzondere carrière heb (Ngadeu werd pas prof op zijn 23ste nadat hij in Duitsland ging studeren, red.). Wel, alles wat God doet, is goed. Het was mijn lot. Dat zei ik ook aan Tarik Tissoudali toen hij zijn kruisbandblessure opliep. Het doet pijn, maar je moet het accepteren. Zo heb ik altijd alles gerelativeerd."

Ngadeu speelt al sinds 2019 bij KAA Gent, dat hem toen ging ophalen bij Slavia Praag. Inmiddels speelde hij al meer dan 100 wedstrijden voor de Buffalo's.