'Naast Stassin (Anderlecht) denkt Sunderland ook aan Genk-aanvaller Nemeth'

'Naast Stassin (Anderlecht) denkt Sunderland ook aan Genk-aanvaller Nemeth'

11-01-2023 21:42
2

De kans op een verlengd verblijf van Andras Nemeth bij KRC Genk wordt steeds kleiner. De spits is niet van plan om zijn aflopend contract bij de Limburgers te verlengen en kan inmiddels ook rekenen op buitenlandse interesse.

Bij Het Belang van Limburg weet men namelijk dat Sunderland AFC het vizier heeft gericht op Nemeth. De Engelse club werd eerder al gelinkt aan RSC Anderlecht-spits Lucas Stassin en denkt naar verluidt ook aan de komst van Nemeth.

Sunderland hoopt de spits deze winter al in huis te kunnen halen, maar kwam voorlopig nog niet met een concreet bod bij Genk. Toch is de kans groot dat Nemeth deze winter vertrekt bij de Limburgers. Hij is niet van plan om zijn contract te verlengen en kan komende zomer dus gratis vertrekken. Als Genk nog wat geld wil verdienen aan Nemeth, zal het hem deze zomer moeten laten gaan.

De twintigjarige Nemeth leek dit seizoen door te breken bij Genk en speelde ook zestien partijen voor de club. Hij scoorde daarin één keer en gaf twee assists. De concurrentiestrijd met Paul Onuachu bleek echter te hevig, waardoor Nemeth nu heeft besloten andere oorden op te zoeken.