Update: 'Nog geen jackpot voor Charleroi, Nkuba denkt voorlopig niet aan Fransen'

Update: 'Nog geen jackpot voor Charleroi, Nkuba denkt voorlopig niet aan Fransen'

05-01-2023 19:03 Laatste update: 11-01-2023 12:36
2

Sporting Charleroi heeft met Ken Nkuba een nieuw groot talent in huis. De rechtsachter brak dit seizoen helemaal door bij de Carolo's en kan dat nu ook beloond zien worden met een transfer naar Frankrijk.

Bij La Capitale weet men namelijk dat Nkuba zich op het lijstje van heel wat clubs heeft weten spelen. Onder andere Racing Lens en Lille OSC toont naar verluidt al verregaande interesse om Nkuba binnenkort in huis te halen.

Charleroi is echter niet van plan om Nkuba zomaar te laten gaan en houdt hem deze winter binnenboord. Een transfer is pas bespreekbaar na het einde van het seizoen, zodat Nkuba coach Felice Mazzu de komende maanden nog kan helpen.

De twintigjarige Nkuba kwam dit seizoen zestien keer uit voor Charleroi, waarin hij goed was voor één doelpunt en vier assists. Bij Charleroi heeft hij nog een contract tot medio 2026.

Update: Nkuba kan dan wel rekenen op interesse uit Frankrijk aan vertrekken bij Charleroi denkt hij op dit moment nog niet. "Het zou goed zijn als ik tot het einde van het seizoen blijf", laat de speler van Charleroi weten aan Sudinfo.